Bőrövek Bőrövek Bőrövek Bőrövek Bőrövek

Termék garanciaGARANCIA, Elállás

Örömmel tudatjuk, hogy Önnek „ 0 % „ a kockázata termékeink megvásárlásakor, mivel „Osztályon Felüli” anyagból készült öveinkre szinte 100 %-os GARANCIA-t vállalunk!

Ugyanis:
1./ A leadott megrendeléstől elállhat- ha valamilyen okból meggondolta magát- amig a kiszállításról nem kapott tőlünk értesítést (Ezt a döntését telefonon, vagy E-mail–ben közölheti)

2./ Ha már átvette az árut - és valamilyen okból mégsem tetszik a termék -most is elállhat a vásárlástól a - kézhezvételtől számított 14 napon belül.! (A kézhezvétel időpontja: a futártól történő átvétel időpontja, mely a futártól kapott nyugtával igazolható)

Az „Elállási jog” gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999.(II.5.) sz. és a 45/2014.(II.26) sz. kormányrendelet tartalmazza! Ennek értelmében: - „4.§ (6) – …a fogyasztó viseli az „Elállási Jog” gyakorlása miatt, a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket! A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.”

A vásárlástól való elállás esetén, épségben és hiánytalanul kérjük visszaküldeni az árut, (A ”Kapcsolat” menüpontban jelzett címre!) majd annak visszavételezése után - 8 napon belül – megküldjük a csereterméket, vagy visszautaljuk a vételi ár összegét!

3./ Ha már használja a terméket – és azt rendeltetésszerűen teszi – az eladó „Jótállási és Szavatossági Felelősség”-ére vonatkozó 49/2003. (VII.30.) sz. gkm. rendeletben foglaltak szerint járunk el!

Fontos, hogy a futártól kapott nyugtát megőrizze, mert ez a bizonylat az alapja a későbbiekben- a rendeltetésszerű használat közben - bekövetkezett hiba javításának!

4./ Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk! Ha kérdése van forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz munkaidőben Telefonon, vagy E-mail–ben! Kellemes vásárlást kívánunk!

BELTRANS KFT.

Az OpenCart támogatásával. Weboldalt készítette az Imaginative.
Belttrans Kft. © 2020