Vásárlás menete

Válassza ki a képek alapján az Önnek tetsző terméket  

1.      Válassza ki a Mérethosszt (derékméretet kell alapul venni!)

2.      Adja meg a Mennyiséget

3.      Kattintson a „Kosárba” gombra!

       (Ez még semmilyen kötelezettséggel nem jár és a „Kosár” tartalma szabadon változtatható, törölhető, bővíthető!)

4.       A vásárlás befejezéséhez  a „Pénztár” vagy a "Bevásárló kosár" linkre kell kattintani, mellyel véglegesíti a Vásárlást!

5.      Amennyiben visszatérő vásárló, lépjen be e-mail címével és jelszavával. Ebben az esetben már nem kell újra megadnia személyes adatait. Amennyiben új vásárló, regisztráljon oldalunkon, hogy személyes adatait rögzíteni tudja.

6.      Személyes adatok és a szállítási információt megadása után véglegesítheti megrendelését.

7.      Ezután az Ön E-mail címére Visszaigazolást küldünk 24 órán belül, melyben megjelöljük a szállítás várható időpontját! (Ha nem kap visszaigazoló E-mail-t 24 órán belül, jelezze ill. vegye fel a kapcsolatot  velünk E-mail-en, telefonon! ) E-mail : belttrans@gmail.com (Tel.: +36/20/934-6604, 20/489-0085)

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8 és 16 óra között. (Természetesen megrendelését egyéb időpontokban is megadhatja!) A megrendelések teljesítése általában, a raktáron lévő termékek esetében 48 óra!  

Árak:

Az egyes termékeknél feltüntetett árak forintban értendők és tartalmazzák a  27 %-os áfa-t. A csomagok a  termékeket kisérő számlát is  tartalmazzák!

Fizetés

A termékek ellenértékét a - kiszállítás megjelölt helyszínén - a "Royal-Futár" csomagszállító cég futárjánál tudja kiegyenlíteni készpénzben, utánvétellel! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL esetén - a cég telephelyén - készpénzben!

Az OpenCart támogatásával. Weboldalt készítette az Imaginative.
Belttrans Kft. © 2020